Hotelliketju Starwood tarjoaa nyt jäsenilleen mahdollisuuden chekata sisään hotellin SPG-sovelluksen avulla, saada huoneen (mukaanlukien upgrade) ja mennä suoraan huoneeseen. Hotellihuoneen ovi avautuu älypuhelimesi sovelluksella.

Kymmenen hotellia on jo ottanut käyttöön uuden SPG Keyless -systeemin ja lisää on tulossa. 30 000 hotellihuonetta 150 hotellissa ympäri maailmaa ottavat järjestelmän käyttöön, mukana ovat hotelliketjut Aloft, Element ja W hotels. Sinun täytyy olla SPG:n jäsen ja tehdä varaus Starwoodin kautta joko hotellin nettisivuilla, SPG.com:issa tai SPG-sovelluksessa, jotta järjestely toimisi.

24 tuntia ennen saapumista saat huoneesi numeron push-viestinä sovellukseesi. Voit mennä suoraan huoneeseen ja ovi aukeaa kun pidät puhelinta ovea kohti SPG-sovellus päällä.

Ruotsalainen Assa Abloy on toimittanut järjjestelmän, joka käyttää Bluetoothia ja erityistä sovellukseen tehtyä turvaohjelmistoa. Jos olet SPG:n jäsen, voit aktivoida SPG Keyless -sovelluksen jo tänään.

Seuraavat hotellit ovat mukana tässä vaiheessa:
Aloft Beijing, Aloft Cancun, Aloft Cupertino, Aloft Harlem, W Doha, W Hollywood, W Hong Kong, W New York-Downtown, W Singapore ja  Element Times Square

Linkki: SPG.com/Keyless

IMG_4505

706cf81f-5438-4c5f-95c4-0ae08d9973f3